Hihetetlen: Apple TV mindössze egy forintért?

Helme 2012.02.28. 12:59 Apple, Egyéb, iPad, Videók 4 hozzászólás 304

Reggel kaptuk a levelet, melyben a legnagyobb partnerünk, az iSTYLE jelentette be legújabb kampányát, ami után leesett az állunk. A cím nem egy marketingfogás: tényleg egy forintért lehet hozzájutni az Apple TV-hez. Minden negyedik vásárló, aki iPad-et vesz, egy Apple TV-vel is gazdagodik.

Külön kiemelendő, hogy az összes iPad típusra vonatkozik az akció, tehát nincsen megkötés. Nem kevés, összesen száz Apple TV kerül kiosztásra. Tehát, aki most szeretne iPad-et vásárolni, az mindenképpen itt tegye meg, hiszen 25% az esélyed arra, hogy egy ilyen remek kütyüvel is gazdagodsz. Az Apple TV-nek jelen pillanatban a fogyasztói ára 32.990 forint.

Az iSTYLE hivatalos weboldalán és a közösségi csatornáin folyamatosan tájékoztatja a hazai Apple társadalmat az akció állásáról. Lesznek képek, bejegyzések, melyben bemutatják, hogy kik azok a szerencsések, akik egy ilyen remek kütyüvel gazdagodtak.

Amennyiben meg szeretnéd tudni, hogy mire jó az iPad és az Apple TV együtt, akkor nézd meg az alábbi videót, melyet az iSTYLE csapata készített. Nem rövid, majdnem 9 perc, de érdemes végignézni, nagyon érdekes.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

4 hozzászólás

  1. Bela - 2012.02.28. 16:27

    Imadom ezeket a postokat, h a videot iphonon nem lehet megnezni…

    igaz facebookrol jottem, de akkor is…

    • KeleMan - 2012.02.28. 16:32

      Pedig Vimeo-s a beágyazott videó…

  2. Pali - 2012.02.29. 10:58

    Pedig tenyleg nem jeleniti meg…

    • KeleMan - 2012.02.29. 11:08

      Igen látjuk, ill. mi sem látjuk a videót. Csak nem értjük miért. A YouTube simán megjelenik, de a Vimeo nem, megnézzük mi lehet a gond. Köszönjük, hogy jeleztétek.

Szólj hozzá Te is!