Új Vimeo app, már iPad-re is

Bomo 2012.02.27. 19:39 Apple, Egyéb, iPad, iPhone, iPod, iTunes, Programok 0 db 147

Már majdnem egy éve, hogy a Vimeo piacra dobta a várva várt iOS-re fejlesztett videó megosztó programját, mely bár szinte minden részletre kiterjedő lehetőségeket biztosított használójának, mégis akadt ellene szóló tényező, mégpedig, hogy csakis iPhone és iPod Touch készülékekről volt elérhető.

Ennek okán, a mai nappal,a Vimeo csapata a Barcelonában megrendezésre került MWC (Mobile World Congress) keretein belül bemutatott egy új verziót.

Az App Store-ból ingyen letölthető Vimeo 2.0 jelentős újítások következményeként, sokak örömére, már letölthető iPad-re is, ráadásul több jelentős frissítés is történt rajta. Például már egyszerre nézhetünk videót és keresgélhetünk a többi klip között, ráadásul mindezt teljes képernyőn. Továbbá az új videó szerkesztő lehetővé teszi, hogy a klippeket a Vimeo Music Store-ban már megvásárolt zenékkel gazdagíthasd. Továbbra is oszthatunk meg videókat, hozzászólhatunk másokéhoz, és ha teszik, akkor “like”-olhatjuk azokat.

A Vimeo mobilfejlesztési részleg vezetőjének elmondása alapján, az eredeti iPhone app 2011 elején történt kiadása óta megtriplázódott a weboldal mobileszközökről történő forgalma, mely egyértelműen a felhasználók igényeit mutatja az úton-útfélen felvett anyag azonnali szerkésztésére, megosztására.

A új Vimeo letölthető innen.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!