Újabb 19 országban debütált az iTunes Match

KeleMan 2012.01.18. 13:12 Apple, Egyéb, iTunes 0 db 130

Az Apple pár napja újabb 19 országgal bővítette a felhő alapú zeneszolgáltatás elérhetőségét, sajnos azonban Magyarország még mindig nincs a listán. A Dél-Amerikai kontinensen Argentína, Bolívia, Chile, Costa Rica, Dominikai Köztársaság, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Kolumbia, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru és Venezuela kapta meg az iTunes Match szolgáltatást, míg Európában Hollandia mellett Lettország, Észtország és Litvánia esetében is elérhető a szolgáltatás.

Reméljük rövidesen hazánkba is érkezik majd az iTunes Match, mellyel teljes mértékben legalizálhatjuk az innen-onnan beszerzett zenéinket az iTunes adatbázisából, ahonnan azokat le is cserélhetjük jobb minőségű 256 kbps AAC fájlokra. A szolgáltatás ára várhatóan itthon is 24,99€ lesz egy évre, mellyel a későbbiekben bármely iOS eszközünkön elérhetjük a dalainkat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!