Thunderbolt csatlakozót kaphatnak az iOS eszközök

KeleMan 2012.01.16. 18:40 Apple, Egyéb, iPad, iPhone, iPod 2 hozzászólás 179

Nemrég a PatentlyApple weboldal arról számolt be, hogy az Apple ismét beadott egy szabadalmat az Amerikai Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyhivatalához, melyben az Intellel közösen készített Thunderbolt csatlakozóval kapcsolatos szabadalmakat kívánja érvényesíttetni az Apple.

A Szabadalmi és Védjegyhivatal által nyilvánosan elérhető bejegyzés szerint a közeljövőben várható, hogy az iOS eszközökön is megjelenik az új csatlakozófelület. A mostani Thunderbolt csatlakozó vége viszont a jelenlegi iPhone, iPod touch és iPad készülékhez túl vastag lenne, így nem meglepő, ha a közeljövőben az Apple lehet, hogy ezt is átalakítja, kifejezetten az iOS eszközökhöz igazítja.

Már régóta pletykálnak ugyanis arról, hogy az Apple a jelenlegi 30 tűs csatlakozójának egy új generációját fejleszti, mely a Thunderbolt segítségével lehetővé tenné a villámgyors adatátvitelt, valamint az akkumulátorok töltéséért is felelne.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. iMike - 2012.01.18. 10:54

    De mégis,minek??? :D Az USB is megfelelő,és akinek nem Thunderboltos a gépe,az micsinál?! :D

  2. fleshman - 2012.01.20. 13:40

    Gondolom opcionális, vehetsz ilyet hogy kurvagyorsan másolhasd a dolgaid, az usb kábelt meg bevágod a táskába a hálózati töltő mellé….

Szólj hozzá Te is!