iBamako 2012 Start

iLike 2012.01.15. 20:27 Egyéb 1 db 156

Amint azt Helme korábban megírta, az iPhoneHungary manója messze vidékre utazik, mivel iDoki és az iPhone Hungary idén szponzorként támogat egy vidám kis csapatot, akik verseny kategóriában a tegnapi napon rajtoltak a Hősök tere mellől.

Csapatunk, a Gumisember Team tagjai még az utolsó pillanatokban is adományokat pakoltak “Gittába”, az agyongittelt fekete Mitsubishi L300-ba, amit afrikai gyerekekhez fognak eljuttatni. Az indulás pillanatait megörökítettük, alant látható pár videó, valamint képek is elérhetőek lesznek a galériából.

Azért nagyon jó, hogy manónk helyet kapott a versenyzők oldalán, mert így első kézből tud nekünk az izgalmas, nem mindennapi kalandokról beszámolni. Aki tehát velünk tart, olyan kulisszatitkok mögé kaphat bepillantást, amelyről a televízióközvetítések biztosan nem adnak majd képet, avagy hangot.
Végigkísérhetünk 4 versenyzőt, megtudva milyen nehézségeket, akadályokat kell leküzdeniük, milyen izgalmas helyzetekbe keverednek, merre járnak, hol szállnak meg, kikkel találkoznak, kikkel barátkoznak össze, milyen helyi emberekbe, versenyzőkbe botlanak, mit esznek és isznak, izzadnak-e a nagy melegtől, hol alszanak, hogy alszanak, vagy hogy épp alszanak-e egyáltalán…

Induláskor jó volt a hangulat, a fiúk viccelődtek, búcsúzkodtak barátoktól, barátnőktől, ismerősöktől, akik feliratokkal, jókívánságokkal látták el az autót.
A felhozatal minden téren rendkívül vegyes volt, sok “elmebeteg” versenyzővel találkoztunk. Akadtak olyan autók, amikkel jó szívvel meg sem kísérelnénk kis országunk elhagyását, mint például egy Skoda Octavia 1.6, de akadtak rendkívül jól felszerelt gépszörnyek is, mint a Csehek Subaru-ja, és a szemet bántó Holland narancssárga Land Rover. Volt aki zöld hajjal, festett arccal vágott bele a kalandba, volt aki arab terroristának álcázva.

A magyarokon kívül rengeteg volt a külföldi versenyző, érkezett csapat Amerikából is. A galériában láthattok egy Norvég párost, akiket annyira lázba hozott a hangulat, hogy bár a széltől és hidegtől én majd megfagytam, ők még a ruhájukat is ledobták (illetve majdnem ledobták)!

Figyeljétek a híreket a fórumon is, hiszen maguktól a versenyzőktől kapjuk a friss élménybeszámolókat, amelyeket folyamatosan megosztunk Veletek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Hammett79 - 2012.01.16. 07:42

    Sok sikert a fiúknak!

Szólj hozzá Te is!