Már kapható a Jambox kihangosító a T-Mobile-nál

Helme 2011.10.29. 21:12 iPhone, Kiegészítők 11 hozzászólás 481

A T-Mobile kínálatában mostantól megtalálható a kiváló hifi-hangzást biztosító, impozáns külsejű intelligens vezeték nélküli kihangosító-készülék, amely legkülönfélébb zenék, filmek, játékok élvezetét növelő hanghatás létrehozására, vagy akár konferenciabeszélgetések kényelmesebbé tételére szolgál.

Az apró méretű és rendkívül könnyű, alig 35 dekagrammos Jambox könnyedén hordozható, és vezeték nélkül is kristálytiszta hangzást biztosít: jelentősen növeli a zenehallgatás vagy a játékok élményét, hisz életre keltheti akár a lábdob dübörgését vagy az autós üldözések fékcsikorgását.
Az innovatív hangszórótölcséreknek és a beépített mélysugárzónak köszönhetően a magas és mély hangok egyaránt kiválóan szólalnak meg.

A készülék a beépített mikrofon segítségével a konferenciabeszélgetéseknek, video-telefonálásoknak is hasznos kelléke lehet. A feltöltött akkumulátor akár 10 órányi folyamatos használatot tesz lehetővé, így a Jambox egész nap biztosítani tudja a különleges hangélményt.

Az apró – 151 x 57 x 40 milliméteres – készülék érdekessége, hogy minden bekapcsolással egyre okosabb lesz: a szinkronizálás után automatikusan szoftverfrissítéseket végez. (Használata adatforgalmat generál, amely az előfizető díjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik.)

A beépített elektronika e mellett azt is lehetővé teszi, hogy mindenki saját ízlése szerint alakíthassa a Jambox testre szabását. Az intelligens vezeték nélküli készülék rendkívül sokoldalúan használható bármilyen Bluetooth alapú hangátvitelt támogató eszközzel, és a számítógépek, tabletek mellett akár az iPhone-nak, vagy iPad-nek is hasznos kiegészítője lehet.

A Jambox okos tulajdonságai mellett az sem elhanyagolható, hogy – a rozsdamentes acélból készült belső váz és a gumírozott védőborításnak köszönhetően – rendkívül strapabíró és külseje is impozáns.

A vadonatúj, akár 85 dB hangnyomással rendelkező kihangosító a T-Mobile-nál most kedvező áron, 49 980 forintért, egy összegben vásárolható meg. A szolgáltató ezenkívül az Arany- és Platinakártyás ügyfeleinek, post-paid konstrukció esetén részletfizetési lehetőséget is kínál; így a készülék 12 hónapon át, már havi 4165 forint befizetésével elérhető (online vásárlás esetén).

Nagyon úgy néz ki, hogy a T-Mobile fog számunkra biztosítani egy darabot tesztelés céljából, így meg tudjuk nézni, hogy ez a kis szerkezet valóban olyan brutálisan szól-e, mint ahogyan azt fenti sajtótájékoztatóban írják. Mindenesetre a képek alapján nagyon jól néz ki, karácsonyra például tökéletes ajándék lehet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

11 hozzászólás

  1. LOL - 2011.10.29. 21:23

    Tényleg, milyen kedvező ár! Lehetne mondjuk 9,5 millió is ez a kis szardarab, de csak ÖTVENEZER FORINT!

    Különleges hangélmény!

    Legyetek már kicsit hitelesebbek srácok, a nyalásnak is vannak határai…

    • KeleMan - 2011.10.29. 22:17

      Próbáltad már? Mert gondolom nem. Én igen! Tényleg jó hangja van. A minőséget pedig mindig is meg kell és kellett is fizetni. Külföldön sem sokkal olcsóbb… (Hitelességről pedig akkor beszélj, ha normális e-mail címet tudsz megadni.)

  2. ron - 2011.10.29. 22:34

    jobban szol mint a beatsek?

  3. Radio - 2011.10.29. 22:36

    A stílussal azonosulnék, de a tartalommal igen…
    Ez itt Magyarország, így valahogy eleve kicsit ciki azzal védekezni, hogy nem sokkal drágább itt mint külföldön… Sőt… Eleve nagyon ciki… Mint ahogy az is, hogy a hollad T sokkal jobb áron ad durvább tartalmú díjcsomagokat a nálunk ugye nyilvánvalóan sokkal szegényebb hollandoknak…
    Kissé hülyének vagyunk nézve, de túl sokat nem tudunk ellene tenni…
    De ez nem csak a T-re igaz, bár a T-re néha sokkal inkább mint a többi multira…
    Az jobban zavar, hogy kezd kicsit sok lenni a reklám-cikkekből, és ennek a tényét nem ártana mondjuk a cikk elején közölni, hogy átugorhassam élből és ne húzzam fel magam…
    Jah és még valami… M-Audio 5bx delux… Az tényleg jól szól… Stúdió monitor… Darabja kijön enyiből… De nem is 40 mm az egyik dimenziója, szóval ne beszéljünk már dübörgő basszusról, mert csak méginkább csúszunk a szanalmas.hu, legalja.hu kategória felé…
    Tudom, tudom, akkor és én voltam a beszólógatós lesajnálni való srác, amikor azt mondtam, hogy a bonsay sz*r, vagy épp a csoda post-rendszer… El is tűnt mindkettő a jól megérdemelt gödörben (pöce, azt hiszem így hívják)…
    KeleMan, ez a cikk is oda való…

  4. USER - 2011.10.30. 00:43

    Honnan veszed, hogy részletre lehet kapni?Néztem a T oldalát, és nem látok ott részletfizetéses konstrukciót.

    • Helme - 2011.10.30. 00:54

      Ez egy T-Mobile sajtóközleméby, tehát a szolgáltatótól van az egész cikk, így biztosan kell lennie részletfizetési opciónak. Megkapjuk a készüléket és leteszteljük, meglátjuk milyen lesz. Reklámcikk nem volt és nem is lesz soha az oldalon (mutatnál egyet), a sajtóközleményeket viszont kitesszük. Ezért is kapjuk meg tesztelésre, ahol meg tudjuk nézni valóban megéri-e az árát.

      Üdv:
      Helme

      • USER - 2011.10.30. 01:01

        Köszönöm a gyors választ! Várom a tesztet, ha minden jól megy, akkor én is beszerzek egyet.Gondolom az írás második fele nem nekem szól.

  5. pit - 2011.10.30. 00:55

    ez nagyon szép és jó, de azért ugorjatok mar át handras oldalára is, ahol végre mások is megosztják az iPhone 4s illetve a hálózati szolgáltató problémáit.

  6. Dude - 2011.10.30. 01:01

    Jónak tűnik, de inkább maradok a 7.1-es hangrendszeremnél ha zene hallgatásról van szó. :)

  7. Pásztor - 2011.10.30. 10:36

    ” Handras
    Oct 28th, 2011 at 8:01 pm
    Mi egy eve akartuk ezt forgalmazni, vettem is egyet kiprobalasra, es azt kell mondjam sajnos, hogy egy rakas szar. Nagyon draga es nem szol jol, “Ne Vegyel” cimket kapta. ”

    Szerintem ez mindent elárul! Elég? Üdv!

  8. Lackó! - 2012.02.22. 15:46

    Nekem is van ilyenem de nem tudom összehangolni a telcsimmel vagy bluetooth-tal összehozni!Ha valakinek van még ilyenje akkor segítsen!!!Kösszentyű!!!!!!!

Szólj hozzá Te is!