Kikerült az iPhone 5 a Cincinnati Bell webshopjába

Helme 2011.10.02. 16:48 Apple, iPhone, Pletykák 1 db 163

Most már tényleg csak két nap és végre bejelenthetik az új iPhone-okat amikről a szakma és a rajongók már hónapok óta beszélnek. Annyi jel mutat arra, hogy érkezik legalább egy telefon, hogy szinte biztosra lehet mondani. Komoly várakozások vannak, kíváncsiak vagyunk, hogy az Apple meg tud-e ismételten felelni mindenkinek.

Sok pletyka látott napvilágot az elmúlt egy-két hónapban, így senki nem tudja, hogy mit is lehet komolyan venni. Kikerült azonban a Cincinnati Bell webshopjába az iPhone 5 készülék, illetve az iPhone 4S is.

Kép nincs, azonban pár specifikációt megadtak, ezek szerint minden érkezni fog, amit előzetesen pletykáltak. Az iPhone 5 rendelkezni fog 4G-vel (a Cincinnati Bell HSPA+ hálózatot használ), megkapja a 8 megapixeles kamerát, illetve a nagyobb kijelzőt. Az ára akciósan 640 dollár lesz, ami nagyjából 143 ezer forintnak felel meg. Természetesen Magyarországon ez drágább lesz, vélhetően 200 ezer forint körül fog mozogni.

Az iPhone 4S-ről is kerültek ki adatok, elméletben megkapja az A5 processzort és marad az 5MP-es kamera. Bár már leszedték a honlapról a képeket, holnapután úgyis minden kiderül.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Smschamp - 2011.10.02. 17:39

    Frenetikus…

Szólj hozzá Te is!