Már megint találgatnak: október 4 az iPhone 5 nagy napja?

Helme 2011.09.22. 10:45 iPhone, Pletykák 1 db 139

A tegnapelőtti cikkünkben bemutattuk, hogy az elmúlt hónapokban mennyi, de mennyi téves pletyka látott napvilágot az iPhone 5-tel kapcsolatban. Ez persze az Apple-nek iszonyatosan jó, hiszen pörög a brand neve, azonban a vásárolni vágyók kicsit már úgy érezhetik magukat, hogy egy rossz színjáték közepébe csöppentek.

(x)Hirdetés
(x) Hirdetés

Mi az október 5-öt tartottuk potenciális időpontnak. Bár nem hiszünk a számmisztikában, de az iPhone 5 és az iOS 5 5-én elég jól hangzik. Most mégis más dátumról beszélnek, igaz nem sokkal különbözik a legutóbbi pletykáktól. Úgy tartják, hogy egy nappal korábban, október 4-én fogják leleplezni a csodát.

Mi már nagyon unjuk, hogy naponta más dátumot tudhatunk meg, lassan az egész naptáron végigmegyünk, így hírértékileg szinte 0 az összes pletkya. Reméljük ez már tényleg a végleges időpont.

Már korábban feltettük a kérdést, hogy vajon Steve Jobs fogja-e bemutatni az iPhone 5-öt. Akkor hülyének néztek bennünket páran, mert szerintük ez evidens dolog, de egy új pletyka szerint Tim Cook fogja leleplezni a készüléket. Egyre kíváncsiabbak vagyunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Jovits - 2011.09.22. 19:42

    Senki sem nezett hulyenek titeket. En spec, szemely szerint annyit mondtam hogy az a hulye aki rogton leirja Jobbsot mondvan hogy mar nem o a vezerigazgato es ezert nem mutatja,mutathatja be az iphone 5 – 4gs vagy mittudomenmit.

Szólj hozzá Te is!