Az iSTYLE megint megbolondult: ismételten garázsvásárt tartanak

Helme 2011.09.02. 16:59 Apple, Egyéb, iPhone 0 db 206

(Kép: A múlt évben így hirdették meg az eseményt!)

Ez lehetne egy reklámposzt, de nem az. Az iStyle újabb garázsvásárt fog tartani az Apple szerelmeseknek. Gépek, tokok, iPodok és más kiegészítők pénztárcabarát áron lesznek kaphatóak. És ez nem vicc. Mindenesetre korán kell majd érkezni, az biztos.

Tavaly év végén még mindenki azt hitte, hogy az iStyle karácsony előtt egy bullshitekkel teletűzdelt, mégis vásárlócsalogató kampánnyal állt elő: olcsón lehet hozzájutni a különféle Apple termékekhez a garázsvásár keretein belül. Bár 10-20% is kedvezmény, attól még ugyan olyan drága marad egy iMac vagy egy Macbook Pro. Beismerjük: tévedtünk. Jóval kedvezőbben lehetett megkaparintani a termékeket.

Korábban 30 ezer forintos táskák 2 ezer forintra, 20 ezres fejhallgatók 10 ezer forintra voltak leárazva. De a gépek áraiból is bőkezűen vágtak. A Mac Minit már 110 ezer forintért is el lehetett hozni, ami azért elég korrekt, bárhogyan is nézzük.

Most ezt a garázsvásárt megismétli az iStyle csapat, a hivatalos Facebook-oldalukon azonban még csak a felhívást tették közzé, de ha minden igaz akkor holnap minden kiderül :

“Esemény | Kedves Garázsvásár-rajongók! Szombaton 12 órakor kiteszünk minden infót az idei Garázsvásárról. A termékkínálat ezúttal is meglepetés lesz, de az időpontról és a helyszínről mindent megtudtok holnap! Kövessetek minket és szóljatok a barátaitoknak is!”

Vélhetően a tavalyihoz hasonlóan idén se fogjuk megtudni előzetesen, hogy milyen cuccok lesznek kaphatóak, s az árazást is csak benn a boltban tudhatják meg a vásárlók. A tapasztalatok szerint 2-3 órás sorban állás jellemző, gépekből pedig nem volt sok, így aki szeretne egy új iMac-re vagy Pro-ra beruházni (amennyiben kapható lesz), az már most említse meg a főnökének, hogy bizony az egyik nap nem lesz jelen a munkahelyén.

(x)Hirdetés
(x) Hirdetés

Holnap minden kiderül, figyeljétek az iStyle Facebook oldalát vagy az iPhone Hungary-t, mert mi is figyelemmel fogjuk kísérni a fejleményeket, hiszen ilyen nem minden nap van.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!