Az iPhone 5 GSM és CDMA támogatással érkezhet

Helme 2011.08.26. 15:46 iPhone, Pletykák 0 db 643

(Ez még csak az iPhone 4 változat)

Az iPhone 5 más lesz, mint az eddigi telefonok. Az iPhone 4-nél komoly bajok voltak abból, hogy eleinte csupán GSM támogatással rendelkezett a készülék. Számos felhasználót ezáltal kizárt az Apple, hiszen például a Verizonos ügyfelek nem élvezhették egy ideig a telefont. Később természetesen elkészült a CDMA-s változat is, de jóval később, mint a hagyományos változat.

Hirdetés

Hirdetés

A mostani pletykák szerint az iPhone 5 GSM és CDMA támogatással érkezik, azaz mindkét chip helyet fog kapni a készülékben. Ez minket annyira nem érint de, a tengertúlon bizony nagyon örülhetnek majd neki. Elég sok időbe telhetett kifejleszteni és zseniálisnak mondható, hogy ilyen kis telefonba mindkettőt be tudják építeni.

A hírt egyébként az egyik fejlesztő szivárogtatta, aki megmutatta a naplófájlokat, így egyre biztosabbak lehetünk abban, hogy ez a feltételezés is helyt fog állni a későbbiekben. Vélhetően ennek az AT&T nem örül, hiszen számos felhasználót sikerült átcsábítani a Verizontól, amíg nem lehetett kapni a CDMA változatot.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!