LTE képes lehet az új iPhone készülék

KeleMan 2011.08.16. 16:59 Apple, Egyéb, iPhone, Pletykák 1 db 196

A Boy Genius Report és a 9to5Mac értesülései szerint az Apple partnerei már megkezdték a 4G-s, azaz LTE képes készülékek tesztelését. Az állítást alátámasztja az iOS 5 legújabb bétájában megtalálható paraméter is. A felhasználók ugyan még nem férhetnek mindehhez hozzá, az azonban kérdéses, hogy már az új, ötödik generációs iPhone készülékben megjelenik-e az új technológia.

Ha igen, úgy várhatóan csak a HSPA+ hálózatokat fogja támogatni, azaz a másodpercenként maximálisan 21 Mbit/s letöltést is elérhetjük. Magyarországon jelenleg mindhárom hazai mobilszolgáltató elindította már a HSPA+ hálózati fejlesztéseket. Az Apple amúgy már utalt arra, hogy jelenleg még nincs olyan kompakt méretű és fogyasztású chip, mely alkalmas lenne az iPhone készülékbe való beépítésre, vagy ha mégis, úgy annak csak a dizájn látná kárát.

Az Apple-t ismerve nem adna ki olyan terméket, mely ne lenne a felhasználók számára kényelmes és ultradizájnos. Mindezek fényében viszont érdekesnek tűnnek azok a pletykák, melyek szerint az új készülék, a tetején 6,86, míg az alján csupán 5,33 milliméter vastag lehet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. TZS - 2011.08.17. 01:05

    Húúú, ha így nézne ki az új iPhone, akkor álmaim készüléke lenne, és még a legszebb i4-et is megelőzné :) az LTE meg nem kizárt, az Apple mindig innovatív, vagy legalábbis időtálló dolgokat rak a telefonba…nem véletlen, hogy még mindig mindent az i4-el hasonlítanak össze, pedig 1 éves elmúlt :P

Szólj hozzá Te is!