Az Apple holnap tartja harmadik negyedéves konferenciáját

KeleMan 2011.07.18. 09:14 Apple, Egyéb, iPad, iPhone 0 db 84

Az Apple múlt hét pénteken sajtóközleményben jelentette be, hogy 2011. július 19-én tartja meg a szokásos negyedéves beszámolójukat, hogyan is alakultak a cég dolgai. Az biztos, hogy az iOS eszközök, főleg az iPhone 4 és iPad 2 elemzéseire lehet majd számítani. Holnap tehát várhatóan megtudjuk, hogy az Apple hány millió készüléket adott el, valamint mennyivel is nőttek ismét a céges részvények.

A telefonos konferencia amerikai idő szerint délután 14 órától kezdődik. Akik kíváncsiak a részletekre, vagy szívesen meghallgatnák majd az anyagot, ezen a címen tehetik meg:

http://www.apple.com/quicktime/qtv/earningsq311/

A kérdés már csak az, így egy nappal a konferencia előtt, hogy az OS X Lion operációs rendszert, valamint az új MacBook Air modelleket vajon előtte vagy utána fogják bemutatni. Én előbbire szavaznék, remélem, hogy a mai, de legkésőbb a holnapi napon már megjelennek az új gépek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!