Nagy iPhone 4 tok teszt – Támad az Angry Birds (5. rész)

Helme 2011.05.23. 21:05 iPhone, Teszt 0 db 1 173

Nehéz megmondani azt, hogy az Apple-nek vagy a Rovio-nak volt jobb az Angry Birds iPhone-on való berobbanása. Az elmúlt fél év mobilos játékpiaci híreinek nagy része a két cég szimbiózisáról szólt, illetve a mérges madarak térhódításáról. Bár lassan kezd lecsengeni eme produktum körüli őrület, még mindig több tízmilliós rajongótáborral büszkélkedhet a game.

Természetesen ezt a hype-ot megpróbálták minél jobban kihasználni, így a piacon megjelentek a fizikai Angry Bird-ös termékek. Külföldön lehet kapni radírt, bögrét, plüssállatot, de még zölddisznós pólót és pulóvert is árulnak. Magyarországon a legegyszerűbben tokot lehet vásárolni, így a játék hazai szerelmeseinek sem kell Angry Bird-ös replika nélkül álomra hajtani a fejüket.

Az iKiegesztiok.hu csapatától elhoztunk három különböző mintájú Angry Birds iPhone 4 védőt, hogy jól meglessük és leteszteljük őket. Első látásra félelmeink voltak, ugyanis a dobozból egyszerű műanyagnak tűnt a kemény tok. Bár jelenleg akciósan lehet beszerezni a mérges madarakkal díszített védőt, mégis úgy gondoltuk, hogy nem ér meg majdnem 5000 forintot a termék. Nagyot tévedtünk.

(x)Hirdetés
(x)Hirdetés

A tok műanyag, de gumival van borítva, pontosan ugyanolyan a kidolgozottsága, mint a tízezer forintnál kezdődő prémiumkategóriás társainak. Teljesen élethű a mintázat, mintha iPhone-ból léptek volna ki a karakterek. Fogásra könnyű, a telefonra felhelyezve nem vastagítja meg jelentősen a készüléket, így azoknak is ajánljuk, akik ódzkodnak attól, hogy vastag lesz szeretett mobiljuk.

Jelenleg három színben és mintázatban lehet kapni a kemény tokokat: piros, sárga, zöld. Az utóbbi a gonosz disznókat ábrázolja, az első kettő pedig a madarakat. Sajnálatos módon nem mindegyik szárnyasról készült védő, pedig egy fekete nagyon jól nézett volna ki. A tokok megvásárolhatóak az iKiegeszitok.hu webshopjában vagy személyesen a boltban. Rajongóknak kötelező darab.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!