Megérkezett a Cut the Rope húsvéti kiadása

KeleMan 2011.04.08. 17:59 Apple, iPad, iPhone, Játékok, Videók 0 db 137

A Cut the Rope kiadója, a Chillingo nemrég bejelentette, hogy hamarosan érkezik a egy újabb frissítés a méltán népszerű és azóta már BAFTA díjas játékukhoz a húsvéti ünnepek alkalmából. A napokban meg is érkezett az 1.3-as frissítése, megkaptuk tehát az új dobozt, ami Magic Box névre hallgat és a hozzá tartozó 25 új pályát is. Előre szólok, hogy lesznek igazán szívatósak is, de aztán rájön az ember, hogy mégis igen könnyű őket viszonylag gyorsan, de mégis 3 csillagra teljesíteni.

Om Nom nevezetű barátunk hőn áhított cukorkáját, mostantól akár hímes tojásra is cserélhetjük (erre a főmenüben van lehetőségünk), így az adott pályákon, már azt tudjuk eljuttatni a hatalmas bendőjébe. A programot ismté ingyenes frissítés formájában tudjuk beszerezni, így aki rendelkezik az eredeti programmal, az egy rövid frissítés után már nekiláthat a szám szerint 7. doboznak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!