Mit is jelent az Apple érzés? Mit is ad az iPad 2?

KeleMan 2011.03.27. 22:32 Apple, Egyéb, iPad, Pletykák 0 db 236

Így vasárnap estére 2 kis történetet szeretnék veletek megosztani, aztán mára lehúzzuk a rolót. Mindkét történetben egy férfi és egy nő a szereplő, az egyikben már házasok, míg a másikban leendő esküvőjüket készítik elő remélhetően az ifjú jegyesek.

A Macrumors.com cikke szerint egy amerikai férfi, órákig állt sorban az új iPad 2 készülékért és miután megvette és büszkén hazavitte megmutatta szeretett feleségének az új eszközt. A kedves feleség azonban annyira kiakadt, hogy választás elé állította a férjét. Megtartja az iPadet és a feleség elhagyja, vagy azonnal visszaviszi az Apple üzletbe és élik tovább az életüket együtt. Nos a férj utóbbi mellett döntött… (Papucs? :D ) Érdekesség, hogy az Apple átvette a készüléket és még az árát is visszafizette a férfinek, aki egy post it matricát ragasztott az iPad 2 dobozára az alábbi felirattal.

“Wife said no!”

Azaz a feleség azt mondja, hogy nem. Az Applenél állítólag fel vannak készülve az ilyesmire és 2-3 nap múlva a férfi egy új iPad 2-t kapott teljesen ingyen, az alábbi felirattal:

“Apple say yes!”

A másik történetben egy fiatal pár férfi tagja, egy bizonyos Jordan C. vitte el szerelmét, Jessicát a National Redwood Forrestbe, ahol a világ legnagyobb fája is található. Persze előtte az iPad 2-t online megrendelte és az ingyenes gravírozási lehetőséggel is élt. A következőeket íratta bele az iPad 2 készülékbe a 9to5mac.com értesülései szerint.

“Will You Marry Me?”

Azaz, hozzám jössz feleségül? Persze a hölgy azonnal igent mondott az alábbi szavak kíséretében, gondolom látván az iPad 2-t.

“YES, now give me my iPad!”

Szóval valahogy így: “Igen, de most már add ide az iPad-em!” Érdekes dolgok ezek valljuk be. Az ifjú párnak ezúton is sok boldogságot kívánunk! Azt azonban meg kell hagyni, hogy a világon az egyik legjobb marketinggépezet az Apple kezében van. Akár igazak a történetek, akár nem.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!