Smartmobil ’11 – Konferencia az okostelefonokról

KeleMan 2011.03.01. 18:59 Apple, Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 205

Talán vannak páran, akik emlékeznek a tavalyi iPhone Vs. Android konferenciára. Az idén is megrendezésre kerülő konferencia, már Smartmobil ’11 néven fog futni. A szervezők egy sokkal profibb weboldalt is létrehoztak, így reméljük, hogy maga a konferencia is felülmúlja az előző évit. A találkozóra 2011. április 6-án kerül majd sor a budapesti Vörösmarty téren lévő Üvegpalotában, ahol számtalan meghívott vendég és szakértő fog értekezni az okostelefonokról és a köréjük épített üzleti lehetőségekről. Míg 1 évvel ezelőtt csak az iPhone és Android témában voltak tematikus előadások, addig mostanra már a Windows Phone 7 és a Samsung Bada is beszállt az üzletbe, plusz ugye egyéb operációs rendszerek, így sokkal színesebb lehet a felhozatal. Emellett idén már a táblagépeket és a különböző e-readereket sem hagyják ki a felhozatalból.

A Smartmobil ’11 oldalán elérhető a jelenlegi konferencia tematikája is, amely még nem végleges, de mégis mutatja, hogy igen impozáns felhozatal várható (a teljesség igénye nélkül: Budapest Bank, Origo Zrt., Voxinfo, Fastbridge, Vodafone, Mobilfizetes.hu, Figyelő, RTL Klub, HVG, Sanoma-Budapest, TV2, Corvinus Egyetem, Index, Coca-Cola). A fentiek mellett megválasztják majd azt a programot, mely elnyeri “Az év alkalmazása” címet is. A belépőkről, árakról a hivatalos oldalon kaphattok tájékoztatást.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. irdalmatlan - 2011.03.01. 21:25

    Mégis mire, és miért fizessen az ember nettó 14 000 Ft-ot? Azt hittem rosszul látok… Mi lesz ez?

  2. JamesS - 2011.03.02. 12:06

    Elővétel

    Március 2.- április 4. 18 500 Ft + Áfa

    ennyiért inkább veszek egy autós tartót a kocsiba :D

    úgy is lesz itt egy összesítő, hogy mik voltak a fontosabb témák, megbeszélések

Szólj hozzá Te is!