Magyar fejlesztésű iPad játék: Bear’s Cubes

Helme 2011.02.04. 15:40 Apple, iPad 6 hozzászólás 219

Messze, messze otthonától szomorkodik a medve, nem mondhatnám, hogy túl rózsás a kedve. Jeges tetőn játszott tegnap, minden csodás volt, aztán jött egy kis felhő, egy aprócska folt. Mackónk legyintett, fél vállról vette, nem tudhatta, hogy lavina követte. Zuhant, esett, gurult ki tudja, hogy mennyit, soha még nem járt így, nem szenvedett ennyit. Bundája jó vastag, esélyét nem rontja, épen is maradt minden egyes csontja.

Megúszta talán, ezen gondolkozott, de a lavina bizony nagy bajt okozott. Hogy mekkorát, Ő azt nem is hitte, pingvinek otthonát a lavina elvitte. Néhány pingvin nem lenne gáz, mitől egy medve berezel, viszont itt van több száz, de lehet, hogy ezer. A haza út veszélyes, van is mitől félni, csak néhány jégtömbbel tudja magát védni.

A jégtömb gyorsan olvad, de anélkül nem mehet, össze is gyűjt annyit, amennyit csak lehet….

Egy magyar fejlesztésről szeretnénk beszámolni nektek, amit Dálnoki István készített. Nagyon friss játékról beszélünk, kedden került fel a Store-ba. Jelenleg sajnos csak angol nyelven érhető el a menü, de kizárólag a magyar boltban lehet megvásárolni. Az alkalmazás iPad tulajdonosoknak lehet érdekes, mivel erre a platformra jelent meg. Tesztet a játékról hamarosan itt is olvashattok nálunk.

A játék lényege, hogy a mackót ujjunkkal irányítva minél több jégtömböt gyűjtsünk össze. A jégtömböket a megadott helyre kell eljuttatni, ezt nehezítik a mérges pingvinek és a pályán található egyéb akadályok.

Tipp:
Ha kilátástalan a helyzet és körbevesznek a pingvinek, alkalmazd a Mackó ugrást a következőképpen: érintsd meg a az egyik ujjaddal kijelzőt a cél pozícióban, tartsd ott az ujjad, majd érintsd meg a másik ujjaddal a mackót!

Végezetül: Kaptunk ajándékba egy kódot, amit ki szeretnénk sorsolni köztetek. A leggyorsabb válaszadó kaphatja meg a kupont, amivel ingyenesen letöltheti a programot. A megfejtéseket ide, a komment boxba kérjük.

Melyik nap került fel a Store-ba, a Bear’s Cubes című játék?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

6 hozzászólás

  1. JamesS - 2011.02.04. 18:16

    Release Date: 02/01/2011

  2. Mandula - 2011.02.04. 18:48

    Te JamesS (iPad nyertes)!

    Most itt bújod az oldalat hogy mikor van új hír amit megnyerhetsz? miért nem hagysz másoknak is esélyt? miért kell mindent neked megnyerned?

    • KeleMan - 2011.02.04. 19:02

      Khm-khm… Miért vagytok ilyenek?

  3. JamesS - 2011.02.04. 18:58

    Szeretnék elnézést kérni hogy felnéztem ide és láttam ezt a hírt

    Ha szeretnéd ennyire vidd a játékot

    Üdv

    Imre

  4. st0nE - 2011.02.04. 19:37

    Sracok Sracok:) Ma a Metron 3 an ultek melletem mind a 3 an angry birds-el jacottak:) beszaltam en is:P ilyen mikor lessz otthon?

  5. JamesS - 2011.02.04. 19:47

    Angry-t én is szeretem

    már várom az új verziót nagyon :D

Szólj hozzá Te is!