7NAP – Már nem kell 6 alkalmazás a hírek elolvasásához

Helme 2011.01.04. 19:28 iPhone, Programok 3 hozzászólás 497

Délután kaptunk egy e-mailt, melyben programot ajánlottak nekünk, amit magyar kezek alkottak. A neve 7NAP, s meg kell hagyni, egy ilyen applikációnak van helye a piacon. A hivatalos leírás szerint 7NAP az első olyan híraggregátor alkalmazás, amely kizárólag mobiltelefonra optimalizált tartalmak híreit szemlézi. Mindezt azért, hogy a felhasználók kényelmesen és egyszerűen tudják követni a legfrissebb híreket. Minden hírforrás előválogatáson esik át, hogy az olvasó minden esetben iPhone-barát formában olvashassa a legfrissebb híreket, követhesse kedvenc híroldalát, témáját vagy blogját.

A letöltés egy kicsit nehezünkre esett, mert az iPhone és a Mac egyaránt amerikai Store-ra volt állítva, a program pedig külhoni boltból egyelőre nem elérhető. A legelső indulásnál cseppet lassúnak bizonyult, azonban ez a későbbiekben nem fordult elő.

A program erőssége, – és egyben a hátránya – hogy csak olyan oldalak kerülhetnek bele a portfólióba ami iPhone-on tökéletesen jelenik meg. Azaz, amelyik honlap nem rendelkezik mobilios verzióval az nem játszik. Mivel a legnagyobb szájtok tudják, hogy egyre többen nézik őket iPhone-ról, illetve egyéb okostelefonokról, így ők már rég készítettek optimalizálást.

Főbb jellemzők:
-Minden forrás előzetesen ellenőrzött, iPhone-ra optimalizált tartalmat szolgáltat.
-A legnépszerűbb források listáját előre beállítottuk, válassza ki azokat melyeket követni kívánja
-Hírek megosztása emailben, Twitteren, Facebookon, hogy ismerőseik is értesüljenek a legfrissebb hírekről
-Hírek mentése kedvencek közé, későbbi olvasásra, megosztásra

A csatornák száma folyamatosan bővül, a fejlesztők várják azoknak a honlaptulajdonosoknak a jelentkezését, akik szeretnének a 7NAP app-ba bekerülni. Csupán egy emailt kell küldeni, s ha a feltételeknek megfelel, akkor már elérhetővé is válik. Minden kérés nélkül az iPhoneHungary benne van a forrásokba, így már innen is elérhetőek vagyunk. A program ingyenes, mindenképpen érdemes rá vetni egy pillantást.


Letöltöm – Ingyenes

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

3 hozzászólás

  1. Kain576 - 2011.01.04. 19:57

    Must have!

  2. JamesS - 2011.01.04. 21:47

    Nem rossz

    Olyasmi mint a hirkereso.hus apps, csak optimalizáltabb :)

  3. Marcellus - 2011.01.05. 11:41

    A hirkereso.hu szerintem elég vacak, de ez ígéretesnek látszik. A Pulse színvonalát hozza…

Szólj hozzá Te is!