Ingyenesen letölthető a Cut the Rope – Holiday Gift!

KeleMan 2010.12.12. 15:07 Apple, iPad, iPhone, Játékok 0 db 1 006

Megérkezett a méltán híres Cut the Rope speciális ünnepi kiadása, amelyben újabb 25 pálya erejéig tehetjük próbára reflexeinket. Az alkalmazás különálló, nem épül bele a fizetős programba, de így cserébe bárki ingyenesen letöltheti. Sőt, akinek nincs meg a teljes játék, talán kedvet kap annak a megvásárlásához is. Om Nom ismét cukorkára éhes, de az újabb fejtörők megoldásával mindezt csillapíthatjuk. A speciális kiadásban az újdonság, a “zoknik” megjelenése. A pályákon elszórtan található különböző zoknik ugyanis átjáróként üzemelnek. Az egyik zokniba beleejtve a cukorkát az a másikon jön ki, sőt a készítők még arra is figyeltek, hogy aszerint, hogy mekkora sebességgel esik bele a cukorka, a túloldalon mikor kijön, más lehet annak a röppályája.

A legtöbb pályának egyben ez a kulcsa is. A grafika a karácsonyi hangulatnak megfelelő, a zene és hangok ismét csak emelik a játék minőségét. 9 db új öcsi ponttal is gazdagodhatunk, melyek megszerzése a tapasztalt játékosoknak nem okozhat gondot. A Holiday Gift pályái a nemrég megjelent kiegészítőhöz képest, mely a teljes játékban Cosmic Box-ként szerepelt, lényegesen könnyebbek ugyn, de fontos arra is figyelni, hogy a lehető legrövidebb időn belül teljesítsük a pályákat, hiszen így a GameCenter támogatásnak hála a ranglistákon magasabb helyezést érhetünk el. Fontos még kiemelni, hogy az alkalmazás univerzális, azaz letöltve azt, akár iPhone, iPod Touch és iPad készülékeken is egyaránt használható.

Sajnos igen rövid és kevés a 25 pálya, közel 2 óra alatt megvolt a 3 csillag, de mivel ingyenes, és remekül kivitelezett, egy szó sem érheti a fejlesztők háza táját. Mindenkinek kötelező játék!


Letöltöm – Ingyenes!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!