Magyar levesek iPhone-ra és iPod Touch-ra

Helme 2010.12.04. 20:45 iPhone, iTunes, Programok 0 db 139


Első levesrecepteket tartalmazó alkalmazás Magyarországról

2010 októberében egy új iPhone alkalmazás került megjelenésre Viki és Joe jóvoltából. A program a legjobb magyar levesrecepteket tartalmazó válogatás. A szerzők, Viki és Joe, a lehető legegyszerűbben közelítették meg a főzést, betartva a tradicionális magyar konyha szabályait.

„Célunk egy könnyen használható eszköz létrehozása volt, mely lehetővé teszi mindenki számára a legnépszerűbb magyar levesek elkészítését.”

Az alkalmazás színes fotókkal ellátott, 25 magyar levesreceptet tartalmaz. Az összes levest otthonunkban elkészítettük és lefotóztuk! A receptek tartalmazzák az összetevőket, illetve a részletes elkészítési utasításokat. Annak érdekében, hogy egy modern receptkönyv praktikusabb legyen, könnyedén összeállíthatjuk bevásárlólistánkat. Természetesen az alkalmazás nemcsak az európai, hanem az amerikai felhasználóknak is készült, ezáltal a metrikus mértékegységek mellett, beállíthatók az amerikai mértékegységek megjelenítése is.

Tradicionális magyar levesek

A magyar konyha bizonyára kedves az Ön számára, különösen a kiadós levesek. A magyar levesevő nemzet. A teljes háromfogásos étkezés mindig levessel kezdődik. Ez lehet egy kiadós, húsos leves, mint például a világhíres gulyás vagy egy könnyed hideg gyümölcsleves. Hazánk szinte minden területének megvan a saját gulyás vagy halászlé receptje.

A készítőkről

Budapesten élő fiatal házasok vagyunk! Viki imád főzni, Joe pedig tapasztalt informatikus. Közös projektként kezdődött az egész, először csak szabadidős tevékenységként, mely komoly és nagy publicitást kapó projektté fejlődött.

További információkért látogassa meg honlapunkat: http://www.vikiandjoe.com.

Hamarosan az iPhone Hungary-n is megjelenik egy teszt a programról, tartsatok velünk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!