iPad kiegészítők – Wallee és AluPen

KeleMan 2010.11.11. 08:52 Apple, Egyéb, iPad, Kiegészítők, Videók 7 hozzászólás 991

Bár Magyarországon hivatalosan az Apple még nem forgalmazza az iPad készülékeket, jó pár helyről be lehet már szerezni. Köztük az egyik a MacVeszem webshopja, ahol igen baráti áron beszerezhetőek a készülékek. Ettől függetlenül azonban tonnaszámra érkeznek az iPad kiegészítők országunkba, melyből a kínálat hatalmas. Jelen bejegyzésben 2 fajta okosságot mutatnék be, melyek valóban jól jönnek, ha már rendelkezünk az iPad valamely változatával.

Az első termék neve a Wallee, nem keverendő össze a kis robottal. A Wallee lényege, hogy kapunk az iPad készülékhez egy olyan tokot, amellyel a lehető legegyszerűbb módon feltehetjük a falra, kocsiba, stb. a készüléket. A tok hátsó részén megtalálható egy mélyedés, mely közepén egy x alakú kivágás található. Kapunk még egy plusz fali tartó konzolt is, melyre egyszerűen ráfogathatjuk az iPad-et. Jelenleg 49$-ba kerül egy tartótok, mely mellé egy darab fali egységet is kapunk.

Ha plusz egységet is vásárolnánk, – pl. egy a kocsiba, egy a falon otthon – úgy plusz 10 dodót kell leszurkolnunk érte. A tok jelenleg 5 különböző színben (fehér, fekete, szürke, kék és narancssárga) kapható, míg a fali tartó fekete és fehér színben vásárolható meg. Ja és ingyen szállítanak világszerte. Itt van 2 videó is, melyben bemutatják, hogyan is kell használni. Egyszerű, de nagyszerű.

Hivatalos oldal: The Wallee

A másik termék, mely szintén hasznos lehet, az AluPen, a Just Mobile-tól. Nagyon egyszerű mégis tökéletesen megtervezett, szolid kis kiegészítő. De, hogy mi is ez pontosan? Nos egy olyan ceruza, melynek a vége gumírozott, így képes érzékelni az érintőképernyő. A ceruza teljes egészében alumíniumból készült, a minősége az unibody színvonalával vetekszik. Mind iPhone és iPod Touch, mind pedig iPad készülékekkel is működik, de jellegéből kifolyóan inkább utóbbi eszközön tudjuk teljes mértékben kihasználni. Több fontos szempontot is érdemes figyelembe vennie annak, aki a vásárlásán gondolkozik. Pozitív előnyei mindenképp, hogy bármennyire is tiszta a kezünk, akkor is zsíros és szennyeződésekkel teli. Az AluPen használatával viszont megszabadulhatunk a képernyőn található ujjlenyomatoktól. Higiénikus is, valamint úgyis jön a tél, ha szabadban használjuk, maradhat a kesztyű a kezünkön. Nekem egyedül a dizájn az, ami szúrta a szemem. Baromi vastag. Nem lehetett volna vékonyabb kialakításúra készíteni? Olyan mint egy tubus fogkrém.

Az ára a hivatalos oldalon jelenleg 21,95€, míg Magyarországra való szállítással +18,45€. Összesen tehát 41,45€-t kell kipengetni érte, ami barátok között is, jelenlegi 275Ft-os árfolyamon számolva 11eFt felett van. Szerencsére már benne van az adó. Jó hír azonban, hogy Magyarországon több nagyobb Apple kereskedésben is forgalmazzák, a fenti árhoz képest igen kedvező 5-6eFt-os árcetlivel.

Hivatalos oldal: Just Mobile

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

7 hozzászólás

  1. Najim - 2010.11.11. 12:11
  2. Peti - 2010.11.11. 14:18

    OFF

    Hali!

    Én azt szeretném kérdezni, hátha tudnátok megfelelő választ adni nekem arra a kérdésemre hogy kb mennyi kaukciót várna el tőlem a t-mobile ha iphone 4-et vennék ikon 600-as csomaggal, és már ügyfelük vagyok 2 éve és készülékcserével menne a dolog. Remélem tudtok segíteni és kicsit közelebb tudok kerülni a megvételéhez. Én olyan 50e-re gondoltam a 30-on felül. Szerintetek ez reális ár érte? Első Apple telóm lenne és fáj rá a fogam nagyon :)

    Üdv

    Peti

  3. Norbicsek - 2010.11.11. 22:41

    Kedves Peti!

    Szerintem a legegyszerűbb legkézenfekvőbb továbbá a legbiztosabb megoldás ha bemész egy T-Pont üzletbe és megkérdezed. :)

  4. Gotshi - 2010.11.12. 08:49

    Pet!
    Én úgy tudom, h a kauciót csak új ügyfeleknek kell fizetniük, szóval a te 2 éves tagságoddal nem hiszem, h kérni fognak.

  5. Atee - 2010.11.20. 23:02

    Sajnos en nem talaltam meg melyik nagyobb magyarorszagi Apple kereskedesben forgalmazzak. Legyszives irjatok meg nekem hol lehet kapni. Koszi

  6. Milla - 2013.03.02. 18:29

    Ez napon meno

Szólj hozzá Te is!