Bréking! Előrendelhető a fehér iPhone 4

Helme 2010.10.26. 21:55 iPhone 2 hozzászólás 216

Nemrég írtunk arról, hogy csak nagyon sokára lesz elérhető a fehér iPhone 4 a rossz festékek miatt, ugyanis az érzékelő már a sötét verzióban is csapnivalóan működik, így a világos változat feltételezhetően használhatatlan lenne. Legalábbis eddig így hittük, de nagyon úgy tűnik, hogy jön a megváltás. Többen azért nem vásárolta még ebből a készülékből, mert a lányos változatot várták, ami elég jelentős kiesést okozott az Apple-nek. Ezenkívül a világsajtó már hónapok óta azon röhög, hogy eme cégnek több százezer dollárt kell rááldozni egy festék kikeverésére. Most Steve Jobs egy laza mozdulattal felemelte középső ujját, mert hamarosan valóban itt lehet a fehér verzió.

A hivatalos Apple Store applikációban már előrendelhető a fehér iPhone 4. Azaz még a boltok polcairól leemelni nem lehet, de a vállalat már elkezdte felmérni az igényeket. Mi is letöltöttük a programot, de sajnálatos módon kommunikációs hibát írt ki, pedig az accountunk USA Store-ban van beregisztrálva. Egyelőre csak az államokban elérhető, de gondolkodjunk pozitívan, egyszer Magyarországra is el fog jutni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. d - 2010.10.27. 01:07

    nekem a folyamatos keszlethiany es a Vodafone-os bemutatas ilyen hosszu kesese miatt az iPhone 4 kimarad, helyette kb. ugyanennyi penzbol egy laptopot fogok beszerezni egy heten belul.

  2. f - 2010.10.27. 09:31

    uhm, tényleg, a vodás premierről továbbra sincs semmi? úgy vettem le az infókból, hogy a héten jó eséllyel lesz belőle valami, de ha még csak be sem jelentettek semmit, akkor kezg elúszni ez a dolog, nem?

Szólj hozzá Te is!