AppStar – iPhone gamer magazin

KeleMan 2010.09.21. 09:45 Apple, Egyéb, iPhone, Játékok 1 db 91

Szeretnék bemutatni nektek egy nemrég indult új weboldalt, mely főleg iPhone-ra készült játékokkal foglalkozik. Az oldalt fabi készíti, a neve AppStar. Át is adnám neki a szót.

Sziasztok!

A nevem Fabulya Csaba és jelenleg lelkesen tanulom a weboldal készítést. Mivel nagy kedvencem az iPhone és imádok vele játszani, ezért is döntöttem úgy, hogy létrehozok egy weblapot ami az iPhone-os játékokkal foglalkozik. Természetesen helyet kapnak majd hardveres és egyéb szoftveres cikkek is, ami a telefonnal kapcsolatos. Lehetőség van az olvasóknak is cikkeket beküldeni, hogy minél jobban fejlődjön az oldal. Jelenleg béta állapotban vagyunk, amíg meg nem lesz a végleges domain. Addig is kellemes időtöltést kívánok az AppStar-on!

Üdvözlettel,
fabi

Az oldalon függetlenül attól, hogy viszonylag új, már most megtalálható, több, mint 20 játéknak a leírása, kedvet adva azok kipróbálására. A legújabb cikk pl. a Mega Jump, mely tényleg nagyon addiktív, alig várom, hogy az iPhone 4-re is telepíthessem.

Az oldal itt érhető el: AppStar

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. fabi - 2010.09.21. 13:36

    Kedves admin!

    Nagyon szépen köszönöm a cikket. Kommenteltem én is az oldalamon.

    Szép napot!

Szólj hozzá Te is!