A szomszédnál kopogtat az iPad

KeleMan 2010.07.23. 09:08 Apple, iPad 2 hozzászólás 118

Tovább folytatja világhódító útját az Apple rendkívüli népszerűségnek örvendő táblagépe, az iPad. 2010. július 23-tól, tehát a mai naptól újabb 9 ország, Ausztria, Belgium, Hong Kong, Írország, Luxemburg, Mexikó, Hollandia, Új Zéland és Szingapúr csatlakozik a forgalmazó országokhoz, így az itt élő polgárok már a mai naptól vásárolhatnak maguknak a készülékből. Magyarországi bevezetésről még mindig nincs szó, de a lényeg, hogy a szomszédban már árulják! Az Apple utolsó negyedéves jelentése szerint eddig több mint 3,5 millió darabot adtak el belőle, de a további előrejelzések alapján 2011-re akár 25 milliós eladásra is lehet számítani.

Hivatalos link: Apple – iPad

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Viktike - 2010.08.27. 02:01

    Van ilyenem, jól mûködik. Net tablet + ekönyv olvasók, digitális képkeret egyben, és persze sok minden más. Nagyon jó az aksija.

Szólj hozzá Te is!