Kivonult az Electronic Arts Magyarországról

Helme 2010.05.22. 13:47 Játékok 2 hozzászólás 289

Lassan több mint egy éve lehet tudni, hogy az Electronic Arts le akarja építeni ezt a térséget. A konzolos és PC-s szekcióban már régóta megtörtént ez az átalakítás, hiszen külföldön alakították ki a központot. Azonban eddig a Mobile részleg Magyarországon maradt, sőt a központ is itt volt.

Aztán hirtelen megváltoztak a dolgok, a korábbi vezetőnek felmondtak és csak egy ember maradt, aki irányította a környező országokat. A régi tagjaink tudhatják, hogy korábban nagyon szoros kapcsolatban voltunk az Electronic Arts Mobile-lel, így számos nyereményjátékot is indítani tudtunk.

Aztán hirtelen megszakadt a kapcsolat, melyhez hozzájátszott az, hogy az iPhone Hungary éppen akkor indult meg az átváltozás útján, így elérhetetlen volt oldalunk. A minap sikerült beszélnem Jónás Péterrel, aki anno az EA Mobile fejese volt, s elárulta, hogy a symbian és a java játékok disztribúcióját megkapta egy külső cég, míg az iPhone szekciót központilag Londonból vezénylik, így gyakorlatilag hazánkban a képviselet szinte teljesen megszűnt. Elméletben van egy ember Varsóban, de ő pedig nem tud segíteni nekünk…

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. PIP - 2010.05.23. 00:35

    Vegyétek már észre, hogy ezek szarnak magyarországra.!

Szólj hozzá Te is!