Az Apple levédette az “iTunes Live” márkát

KeleMan 2010.05.10. 20:05 Apple, iPad, iPhone, iTunes 0 db 89

Az Apple a napokban végre megszerezte magának az iTunes Live védjegyet. Régóta mennek a piaci pletykák és találgatások is, de most már hivatalos. Hamarosan tehát elindulhat az iTunes Live szolgáltatás, melyről kissé szűkszavúan a következő dolgokat érdemes tudni.

– Online retail store services (prerecorded musical, audio and audiovisual content)
– Entertainment services (arranging and/or conducting concerts and live musical performances)

Nemsokára tehát koncerteket is nézhetünk majd élőben, vagy akár a már oldalunkon is taglalt Lala kinyírásával és bekebelezésével lehetségessé válik a zenék online streamelése is. Előre látom, hogy mondjuk a Sziget Fesztiválra kilátogatni nem tudók majd az iTunes-on keresztül nézik a Prodigy koncertet. Persze ez csak álom, hiszen Magyarországon még mindig nem elérhető az iTunes Store. És ezt csak azért is leírom még egyszer.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!