Az év legértelmetlenebb iPhone alkalmazása

KeleMan 2009.12.31. 07:18 Apple, iPhone, Programok 0 db 148

A nyertes pedig: FatBurner 2k

Az Apple online boltjában már több mint százezer alkalmazás van, ebből a többségnek még értelme is van, de nincs hiány ezeknek az ellentettjéből sem. Itt van az utóbbi kategória egyik legkiemelkedőbb képviselője a:  FatBurner 2k. A program saját bevallása szerint lefogyasztja a kövéreket, elég a túlsúlyos területre rakni az iPhone-t és megindul a fogyás. Kiváló lehetőség ez azoknak, akik kizárólag tokára híznak. Más kérdés, hogy a program működik-e? Az elv ugyanis a mozgás, a gyártó szerint a vibráló üzemmódba rakott iPhone egyszerűen lerázza a zsírt a tulajdonosáról.

Szerintem ha valaki rendszeresen probálkozik vele, akkor csak az iPhone-nak lesz baja a sok vibrálástól. Egy beállítást tartalmaz a program mégpedig hogy milyen erővel égesse a zsírt. :D Megnéztem a program kommetjeit is, összesen 4 db van abból három természetesen 1 csillagot adott a programnak, de van egy ami azt írja hogy a program működik. Az összeértékelése 2.5, tehát valakiknek bevált (19 pontozásból).

A FatBurner 2k ára az Amerikai App Store-ban: 0.99 $

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!